När du möter någon

När man träffar någon första gången på dagen, oftast på morgonen, vet man inget vad den har varit med om, vad den har i bagaget så att säga. Jag möter ju små individer varje morgon, och jag försöker möta dem som jag själv vill bli bemött. Jag brukar tänka att det på varje liten människas själ står ”handle with care”, man får gå varsamt fram. Det räcker oftast bara med att hälsa, lägger man till personens namn känns det ännu bättre. En kollega sa alltid Godmorgon Sonja, ny dag med nya möjligheter! när vi sågs i bussen på väg till jobbet, det var härligt. 

Låt oss ta hand om varann, hjälpa varandra, se det goda i alla människor och fokusera på det. Jag önskar dig en fin, ny arbetsvecka med nya möjligheter!  

  

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *