Vykortet från Wembury

Hallo! Greetings from England, Wembury. Wembury är en liten by på kusten i sydvästra England. Här är vägarna smala som cykelvägarna hemma och kantade med två meter höga buskar vilket innebär att man inte ser någonting på sina ställen. Bilisterna tutar i kurvorna så eventuell mötande trafik ska veta att man kommer. 

   
 
Vi bor i ett stort hus på en farm. Här traskar hönorna fritt, tuppen galar stundvis (verkar ändå inte vara som Pettsons Jussi) och i hagen samsas häst och alpacka.  

 Bilderna är från vår terrass. 

  
Hoppas du har det bra. Hälsningar. 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 svar på Vykortet från Wembury

  1. Jessica skriver:

    Det ser helt underbart ut!
    En sak stör mej, Wembury låter så bekant men jag kommer inte på varför. Kollade på kartan och nej, jag har inte varit där då jag i min ungdom varit på språkresor och rest runt i södra England. Är stället känt för något speciellt? Hjälp mej, för det stör så otroligt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *