HARALD

HARALD- Detta har han skrivit alldeles själv! Han känner igen bokstäverna i sitt eget namn. Han kan skriva det på papper, men nu ville han också skriva på datorn. Det blev ju jättefint säger en mycket stolt mamma. Det är helt fantastiskt roligt att se hur nyfiken han är. ”Hur skriver jag Harald, hur skriver jag mamma, hur skriver jag pappa”? Så har han hållit på nu hela söndagmorgon. Han har ritat fint redan en längre tid, men det är riktigt spännande att följa med hur fantasin flödar och hur hans kreativitet växer. ”Det här är en val som sprutar vatten, och här simmar en gubbe” (och då har han faktiskt ritat den liggande bredvid valen). Eller då han skulle skriva inköpslista, ”här står det morot”- och så tog han orangefärg och ”skrev”!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *