Nytt

Så har det gått några veckor igen. Småsnuviga har vi firat sportlov hos släktingarna i Sibbo. Snö, sol och -15, kan det bli mer sportlovsaktigt? Så det har skidats och rullats runt i snön. Nu är vi hemma igen och Artur har vuxit. Det märks så tydligt då vi kom hit hem och han faktiskt springer. Tydligt är att han känner sin omgivning här, vet hur hårt man kan fara fram. Nya ord är ”taattee” (katten), ”tatttaaatt” (tacktack). Mmamma, pappa och Haddad används också flitigt.

Nu sover han skönt ute i nya vagnen. Vi bytte från liggdelen till sittdelen igår. Skönt att inte behöva vika benen för att få in honom. Lade fårfällen under så det skulle kännas lite trångt och ombonat i alla fall.

Ny bilstol har vi också tagit i bruk, lustigt att Artur i babybilstolen såg ut som en våldsamt stor baby, men i Britax-stolen såg han ut som en pytteliten pojke.

Ja, en massa nytt händer alltså och så sist men inte minst har jag då fått en nybloggsida. Får tacka maken (han som skriver på basseblog) som åtminstone enligt mig lyckats förverkliga känslan av choklad. Han vet vad jag gillar. Såg för övrigt filmen Chocolat igen, den som baserar sig på Joanne Harris bok. Suverän film som man gott och väl kan se flera gånger om. Finns det nåt godare än choko, det skulle väl vara varm god kakao i så fall…

PS. Har nu två gånger redigerat texten för att den lämnar bort mellanslag i det skedet då jag ska publicera texten. Så om orden nu slår ihop sig är det bara ett bevis på att jag använder mig av ett nytt och ovant system…

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 svar på Nytt

 1. Camilla skriver:

  ´Hej mina kära,

  Grattis till nya hemsidan! Lyckad! Färgerna får mig också att tänka på choklad. Bra, för choklad är hälsosamt aatt äta.
  Stor kram till er alla,

  från mamma.

 2. Carina skriver:

  Visstmärktemankanskeliteattvissaordvarihop,meningenfar.
  Detstörintalls!Choko-hjälp!Fårmejatttänkapåenannansak,
  somhörihopmedgodchoklad.Nåh,mendethörintetillatttaupphär!
  Vises!Kramavstörningensunderbarn

 3. Anja skriver:

  Hej!!

  Nytt och fint!!!
  Vi måste också köpa ny bilstol till Idun. Hon har inte många cm kvar i den 🙂
  Oj 15 minus låter kallt, här snöar det i dag, men är definitvit inte så kallt.

  Hoppas du får en trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *