Förvrängd bild

Oretuscherad Aurora

Min svägerska Aurora är en rätt typisk tonåring i den bemärkelsen att hon gillar att läsa tidningar som är riktade till tonårstöser. Det som är speciellt med henne är att hon kan tänka kritiskt och hon är väldigt förnuftig. Hon visade för en tid sedan en ”helt sjuk grej” för mig. Det handlar om hur man retuscherar bilder i dylika tidningar. (Klicka på retuschskolan nere till vänster.) Obehagligt att se hur man kan få en perfekt människa att bli alldeles förvrängd… Det är ju inte konstigt att tonåringar får problem med till exempel vikten då deras förebilder är längre från verkligheten än vad många tror.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Förvrängd bild

 1. Anja skriver:

  Hej och grattis Artur!!
  Hoppas våran snart kommer ordentligt hos er.

  Jag känner igen mej i det du skriver om att inte fixa saker som är ”mans-göra” Men försöker också bättra mej. Men ibland kan jag känna att jag slänger över det på H för att jag bara är lat. Inte för att jag inte skulle kunna.

  Hoppas ni har haft en trevli helg!!

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *