Flytande kommunikation

Artur börjar lära sig prata. Under den senaste veckan är det som om han plötsligt fattat att saker har ett namn som han kan använda sig av i stället för att bara peka och visa dädädädäääää DÄ! och ändå kanske inte få det man vill ha. Så här såg gårdagens stora framsteg ut:

Artur: – Dädä dädä däää!

Mamma: – Jaha vill du ha morot (jag skalade alltså morot då)

Artur: -Nännnäää babbooo

Mamma: – Jaha vill du ha banan?!?

Då nickade det lilla livet. Synd bara att alla bananer just då var slut, för han var värd sin banan. Lite fnurra på tråden har vi dock ännu, frågar man Artur om han vill ha en smörgås svarar han alltid ett bestämt ”NÄ” och pekar på smörgåsen, av erfarenhet vet vi att ge smörgåsen till honom och han svarar ”Tattatt”! Skoj är detta nya utvecklingsstadie som vi nu stiger in i tillsammans med vår minsting. Hela familjen är djupt engagerad eller som Harald uttryckte det: ”Artur är så imponerande!” Det kan vi skriva under!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Flytande kommunikation

  1. Anja skriver:

    Hej!!
    Ja visst är det imponerande när dom pratar!!!
    Hoppas allt är bra och att ni har bra sommar väder. Här regnar det mest…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *