Trevlig Luciadag!

Lucia med tomte

Lussebullar

Jag och Basse lussade lite imorse för barnen. Artur skulle dock inte bli överraskad i sängen utan skulle med och vara ”tante” (tomte). Med lite bilder får vi önska trevlig Lucia!

Annars har vi hunnit med en hel del redan denna månad. Jag och Basse var på resa till Berlin. Det var underbart. Att vara bara två för en gångs skull var skönt och givande. Att man kan ströva omkring på museér tre -fyra timmar eller att kunna sitta två timmar på caféer hade vi minsann glömt. Vi var där i hela fyra dagar och hann se en massa och hann verkligen vila ut. En av de största hjältarna i detta sammanhang är min mamma som ställde upp som barnvakt. Och faffa, fammo, Niklas och Aurora också! Stort TACK till alla som gjorde vår resa möjlig. Lite ledsamt hade vi efter barnen, men eftersom mamma skrev textmeddelanden ofta och berättade hur roligt de hade det, hur bra barnen sov, hur snälla de var osv. så hjälpte det mot saknadskänslan. Mera om vad vi gjorde och några bilder finns utförligare på makens hemsida, www.djupsjobacka.com/basse/ . Han är betydligt duktigare än jag på att laga länkar, som ni märker. Jag får inte ens www adressen ovan att bli en länk… Och han har gjort ett så fint fotogalleri.

Nu rullar livet på ganska som vanligt igen och Berlinresan känns nästan som en dröm. Nu är vi tillbaka i vardagen men väntar på jul och loooov.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Trevlig Luciadag!

  1. Basse skriver:

    Tack Sonja för den positiva feedbacken! Länken till mitt inlägg om Berlinresan är djupsjobacka.com/basse/arkiv/2005/12/12/i-berlin/.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *