Dinosaurieklo

Idag vid tvåtiden kom Harald till mig och sa att han har ont i örat. Jag frågade hur det känns varpå han svarade ”nå, det känns som att jag har en dinosaurioklo i örat”! Ett par timmar senare började dinosaurieklon irritera så pass mycket att den framkammalade tårar. Vi ringde jouren och fick komma och visa örat. Det visade sig att dinosaurieklon var öroninflammation. Liten gullig Harald somnade sött i sängen kl halv sju efter värkmedicin och antibiotika. Hoppas klon är borta imorgon!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Dinosaurieklo

  1. Anja skriver:

    Hejsan!

    Hoppas att allt är bra och att ni ätit mycket ägg 🙂
    Kommer påsk haren till Finland också? 😉
    Hoppas ni haft en riktigt mysig påsk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *