På hugget

Kommer plötsligt på en massa saker att blogga om, därför kommer det nu tre på raken. Måste berätta om Harald som blivit fotobiten, eller för att uttrycka sig som femåringen själv ”jag är bra på att fota, lika bra som Henrik”. Så akta dig Henrik, det kan hända att han hinner publicera sina alster i National Geographic före dig. Å andra sidan är även hans bilder något abstrakta. Stolt mamma förevisar här en bild av vår husgavel och ett självporträtt (klicka med musen på bilderna för att få dem större). Temat för bilderna kunde exempelvis vara ”efter regn”. Bilderna är alltså tagna av Harald. Var så goda:

p1010905.jpgp1010906.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på På hugget

  1. Mia skriver:

    Va urfina bilder! Det tog ett tag innan jag fattade att dom tagits i en vattenpöl. Hälsa Harald och Artur att Miorna ser fram emot lördag!
    Kramar Mia B

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *