Spännande!

Har nu i ett år funderat på att återuppta bloggandet och fick nu äntligen inspiration. Det känns bra efter en paus på… hmmm….. fyra år! Barnen som figurerar i de tidigare inläggen är de samma men betydligt äldre och längre. Båda är dessutom storebröder idag åt Saga. Lilla flickebarnet föddes i våras och kommer troligen att figurera nu som då här på bloggen. Harald och Artur går redan i skola/ förskola så jag kommer inte att blogga om dem, om de inte uttryckligen vill det.

Jag hoppas kunna ge lite inspirerande boktips nu och då, inriktar mig främst på barnböcker tänkte jag. Ett och annat stickmönster kan jag också lova.

Varmt välkommen!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Spännande!

 1. Peppe skriver:

  Hurra! Så roligt att du börjat blogga igen! Ser hemskt mycket fram emot att läsa.

 2. Karin skriver:

  Underbart! Då man bloggar händer det saker. Välkommen.

  • sonja skriver:

   Tack! Jag tror dig. Det känns härligt att få vara lite kreativ, fundera på formuleringar och komma in i bloggvärlden. Vi ses. Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *