Sagagrynet-en presentation

Den här lilla filuren är mitt sällskap hela dagarna. Hon föddes en fin dag i mars det här året. Vi fick vänta på henne så länge att vi nästan gav upp, men det har vi glömt bort sedan länge. Från den dag hon kom till oss har hon varit hela familjen största lyckokälla. Hon är en väldigt lättskött baby, en riktig godnattSaga som sover mycket och gärna. Minen ni ser på bilden är hennes vanliga min, hon ler alltid!

Som jag skrev tidigare har Saga två äldre bröder, Harald 9 år och Artur 6 år som älskar henne över allt på jorden. Harald är duktig att ta hand om henne, en mjukare och mer omtänksam barnvakt får man leta efter. Artur är den spralliga och roliga i familjen. Så fort Saga ser honom bubblar skrattet ur henne. Så här sa Artur då Saga ännu var rätt ny: ”Jag blir helt skakande om jag ser något fel på Saga, det är så om man tycker om sin bebis” och så här: ”Man kan inte tro att det är sant att man fått en lillasyster, man tror att det är en dröm”. Från dag ett har de älskat henne, varje morgon väntar de att hon ska vakna och varje kväll gosar de med henne innan hon ska somna.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Sagagrynet-en presentation

  1. Carina skriver:

    Roligt med blogg av dej! En fin blogg! Senaste inlägg är så sant. Har konstaterat det tidigare – hon bara ler! Livet ler! 😉 Men hon har oxå den finaste familjen hon kan önska sig! Njut i vackra vintervädret!! Hälsa sockervaddet Saga!

  2. Peppe skriver:

    Hon är sannerligen en sötnos! Ser fram emot dina bokrecensioner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *