Julkalender och logiken

Artur har en skrapkalender, ni vet en sådan som man kan vinna pengar OM man skulle råka få ett visst antal julgubbar eller renar. Nå nu har Artur skrapat fram väldans många granar och behöver BARA tre till. Han är helt övertygad om att han kommer att vinna 5000 € och har storstilade planer för vad han ska använda sina pengar till. Jag blev väckt av honom i morse då han viskade i mitt öra och sa att han bjuder hela familjen till Spanien och inte tänker köpa några leksaker alls.

Han har också en pepparkakskalender. En pepparkaka för varje dag fram till jul. Problemet med den är att jag fick glasyren med nummer på dem först den 6.12. Nu är han då helt övertygad att pepparkakorna kommer att ta slut före julafton eftersom det är 24 dagar till jul men vår kalender började från nummer 6…

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 svar på Julkalender och logiken

  1. Tina skriver:

    Vad han är gullig!

  2. Peppe skriver:

    Så otroligt gulligt att han vill bjuda hela familjen på semester istället för att köpa leksaker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *