Skolflicka

Idag var jag och Saga i skolan och hjälpte till då eleverna julpysslade. Det gick bra bortsett från att jag fiskade ut tomteskägg ur Sagas mun. I vilken ålder utvecklar barnen teleskoparmar? Nån som vet?

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Skolflicka

 1. Peppe skriver:

  Tröjan! Sagas tröja är sjukt fin.

  • sonja skriver:

   Tack tack, den har en rolig historia också:

   Jag är i bussen (som vanligt då). På en hållplats nära oss stiger en vacker kvinna på. Hon står framme vid chauffören och skall betala. Men plötsligt slänger chauffören ut henne! Jag trycker då frenetiskt på ”öppna-genast-dörren” knappen, chauffören öppnar och jag ropar kvinnans namn! Med tårar i ögonen vänder sig kvinnan om och säger ”Är den en bekant???”. Jag ger henne en femma och hon betalar sin biljett och är mycket tacksam. Efter någon dag hänger det en kasse med kläder som blivit för små för hennes lilla tjej på Arturs knagge i förskolan. Och denna fina stickade klänning finns där.

 2. Karin skriver:

  Jag tror att människan är mer besläktad med bläckfisken än apan. De som forskar om sånt har förmodligen aldrig varit hemma med barn, därför har de aldrig kommit på idén.

 3. Anna La skriver:

  Från och med att barnet kan gripa tag i saker börjar småningom teleskopen utvecklas till att ha nått maximihöjd vi en ålder av 1 år och 2-3 månader. Därefter krymper de småningom ihop i takt med att barnets förmåga att förstå tal och följa uppmaningar ökar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *