Från A till Ö.

Minns ni teve programmet från A till Ö? Det med Hedvig och Helge och alla svåra ord? Det var tider det! Minns ni också hurdan telefon Hedvig hade? Jo, en telefon där hon såg vem som ringde. Jag och mina syskon brukade leka med tanken att så där kommer det att vara sen då vi är stora. Igår blev jag stor, för igår ringde jag via FaceTime på min iPhone till lillasyster 100 km härifrån. Först fnissade vi bara och visade miner eller visade vad våra män höll på med och så skrattade vi lite till. Men idag, då fick de alla se Saga vinka och vara med när hon badade och jag fick se lillasysters nya julgardiner. Det var nästan, bara nästan, lika bra som att träffas. Fast nu började jag sakna dem alla rysligt mycket också…

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Från A till Ö.

  1. Carina skriver:

    Snyft! Saknar Er med! Men, de e så jättesuper att vara hos/med er ofta NU! Roligt för oss alla! TUR att julgubben förstod att jag nog behöver en IPhone, trots mina protester. Sväljer djupt! De va så bra då Madicken igår kväll efter att vi pratat tyckte att ”de va roligt att va där hos dem ikväll. De gjorde lite lika som vi gjorde just, nä de åt kvällsmål.” ;D Härligt att få se era fina barn ofta! KRAM!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *