Julefrid

Nu är de här, dagarna före jul. De bästa. Jag vill påminna alla att njuta och mysa. Det blir jul även om man inte hunnit städa alla skåp, det blir jul även om man inte har jättemånga julklappar. Att vara med barnen, möta deras längtan och vänta med dem är den bästa av julgåvor. I morgon är julveckan här, välkommen. Här är mina mysiga tomtar:

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 svar på Julefrid

  1. Camilla skriver:

    Du har så rätt min vän !!!
    Tusen kramar till de finaste tomtarna o finaste vännerna ; )

  2. Tina skriver:

    Jag måste erkänna att jag städar och fixar rätt såmycket inför jul. Men det är som min arbete. Eftersom jag inte förvärvsarbetar så hinner jag med det här…OCH hinner vara och vänta påjulen med barnen också. Dessutom skippar jag datortid. På kvällarna fixar jag rätt så mycket då barnen sover. Har fördelat det under hela månaden dessutom,så inte har jag stressat. För mig känns det skönt att åtminstone en gång per år veta att det mesta i huset är städat på en gång. Nu kom pojkarna hem,så då ska vi lacka paket. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *