Skidor med mera.

Söta mamma kom på besök idag. Saga har ärvt sin mormors humör, de skrattar alltid båda två. Bilden är lite suddig men jag tycker om den ändå.

Sen åkte vi iväg för att köpa lite försenade julklappar. Artur vann ju för övrigt på sin skrapkalender, nästan 5000, ta bort två nollor bara! Så han köpte lite grejer till sin Zhu Zhu pet . Så långt gick allt bra. Att köpa skidutrustning till en nioåring som enligt utbudet har för stora fötter i förhållande till sin kropps längd är inte lika lätt. Tänk dig att du har fotstorlek 39, juniorstorlekarna går till 38 och herrstorlekarna börjar från 41! Drömmer du då samtidigt inte om att ha ett par vita med sirliga silverblommor blir det hela en svår ekvation.

Här var vi alla ännu riktigt glada.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

7 svar på Skidor med mera.

  1. Camilla Meinander skriver:

    Det var nog så skoj att vara tillsammans med er idag! Jag var så lycklig när jag körde hem, jag tycker så mycket om er. puss o kram fr.momi

  2. Tina skriver:

    Voj nej, vad dumt! Kan det faktiskt vara så att ingenstans finns att få 39? Föreställer mig för övrigt också att det kan vara ganska svårt att hitta utrustning nu då det finns snö. Vi har varit så upptagna att få slalomutrustning, och det gick upp för mig plötsligt att flataskidor och skridskor fattas åt äldsta.

  3. Tina skriver:

    Nå just så! 😀 Nå, vad bra att ni hittade!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *