Kukkulan kuningas is here!

Minns ni leken man lekte på 80-talet under rasterna och efter skolan? Leken som går ut på att bestiga en jättestor snöhög med nästan vilka metoder som helst. Den lekte jag och bojsenbären idag och nu då de sover kan jag jubla JAG VANN, JAG VANN!

Ps. De mår helt bra.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

5 svar på Kukkulan kuningas is here!

 1. Tina skriver:

  Jo, den är pop hos oss. Lektes senast idag. Kukkulan Kukka, säger dottern. ;D Leken har varit pop i skolan också, men en vecka före jul förbjöds leken och sonen var ledsen.

  • sonja skriver:

   Kukkulan kukka, haha den var bra. Jag har också varit med och förbjudit den leken, ibland i skolan blir den för vild och framför allt om barnen är i olika åldrar så kan det lätt ske olyckor…

 2. Peppe skriver:

  Det är för att du är tuffast i stan!

  • sonja skriver:

   Jag vet, alltid då pojkarna seriöst frågar varför jag gör något på ett visst sätt eller varför något är som det är svarar jag: För att jag e så cool! De är ganska störda på det kan jag tala om…

 3. Manuela skriver:

  Haha, jag kunde inte låta bli att skratta när jag läste ditt inlägg. Det är ganska otroligt hur ens tävlingsinstinkt och barnsliga sida vaknar till liv när man busar med barnen. Jag känner så igen mig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *