Att vara förälder

Här i dagens Hbl kan vi läsa om Micaela Röman och hennes man Olli-Pekka som fått ett fosterbarn. Jag blev alldeles varm om hjärtat då jag läste om deras lilla familj. Precis som det stod i artikeln har även jag frågat mig ”hur står man ut med tanken att ens fosterbarn kanske kommer att tas ifrån en?”. Micaela menar att det sällan händer. Samtidigt är väl rädslan att förlora sitt barn en av de mest skrämmande tankar hos alla föräldrar. Tankar som finns där men som man snabbt motar undan eftersom de ändå är så fjärran från ens vardag. Där lek och skratt, sovtider, mattider, gos och kärlek är det enda som behövs, det enda som spelar någon roll, just nu.

Micaela har också en bra blogg, läs den, här.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *