Ingen lust…

…med REA. Linda skriver om att hon inte alls har något behov av reorna som syns överallt. Och jag känner så igen mig. Jag har inget behov alls att shoppa kläder, böcker eller något alls. Vilket känns oerhört behagligt. Det kan bero på att jag fortfarande är glad över jeansen jag kan använda efter att varit gravid förra året?! HM-katalogen kom och åkte ut samma väg. Miss Sparkonto tackar och myser i samförstånd med Fru Plånbok.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

21 svar på Ingen lust…

 1. Micaela skriver:

  Jag känner precis likadant. Jag kan inte ens komma ihåg när jag köpt något senast. Om man inte räknar med införskaffning av bilen. Men, den var åtminstone inte på rea.

 2. Tina skriver:

  Jag har shoppat idag. 😀 Men nästan bara fönstershopping…köpte bara en undergång 😉 jag var i behov av. Var med som shoppinghjälp åt en annan. Har dock inget behov av reor (de är bara irriterande då hälften är slut), men skulle dock gärna vilja ha någon kjol. 🙂

 3. Mats skriver:

  Det är ju en fråga om inställning. Hållbara kvalietsprodukter är för dyra i Finland. Har inte just köpt kläder, åt mig själv, till fullt pris på snart 10 år. Skjuter upp de nödvändiga anskaffningarna till rea tider eller inhandlar dem när priset annars är nedsatt.

 4. Camilla skriver:

  Jag har alltid lust att shoppa….vare sig jag har pengar eller inte !! Älskar att gå i butiker o känna på saker.
  Mest blir det ju fönstershopping (ebb i kassan ) Men nog skulle det vara roligt att få röja runt på någon rea o bara köpa allt man vill ha!

  • sonja skriver:

   Som du vet är jag raka motsatsen. Tänker att det skulle vara skönt att strosa omkring i stan, kolla lite på kläder, pröva ett plagg eller så. Sen kommer jag in till butiken, blir stressad av musiken, känner svetten rinna under alla lager av kläder och jag vill bara ut, ut, ut! Billigt blir det ju i och för sig… Men jobbigt om det är något man skulle behöva.

 5. Anna La skriver:

  Jag brukar inte heller gå på rea. Och ibland när jag behöver något och inser att det är hinnat kuutamolla eller galna dagar eller liknande då jag kommer till butiken blir jag så besviken. Hälften är slut och massor med folk överallt och kö, kö, kö. Hellre handlar jag då det är lugnt i butiken. Men visst, om det är något speciellt erbjudande på något man tänkt skaffa sig kan det ju vara bra.

  • sonja skriver:

   Galna dagar är sjukt galna, undviker dem med undantag för akademen. Sant att om man behöver något och hittar det på rea är det jättebra. Men som tur behöver jag ingenting nu så jag får sitta hemma i lugn och ro… Ha det bra.

 6. sonja skriver:

  Tack massor för att ni är så aktiva och kommenterar, det gör mig helt otroligt glad, ni kan inte ens fatta! Nästan som att ha kaffesällskap!

 7. Camilla skriver:

  Måste ännu kommentera…Vid Galna dagar o liknande evenemang går min gräns så shopping galen är inte äns jag ; ))

 8. Haha! Jag kommer ännu ihåg lyckoruset som följde när jag kunde använda vanliga kläder igen efter graviditeten. Det var som om man plötsligt hade en helt ny garderob i sin gamla. Vem behöver shoppa då, liksom? Grattis till det där med jeansen. Sådant ska aldrig underskattas.

  • sonja skriver:

   Hej och tack. Du har så rätt. Hälsa Fredrik, jag har studerat med honom! Bara jag har nattat Saga ska jag surfa in på din blogg som jag nu bara öppnade. Ses!

 9. Satu skriver:

  Vi var och rea-shoppa med gubben. Han hittade passliga, fina rea-kläder, både till sig och till mig. Jag hittade passliga, fina kläder med normal pris 😉 Köpte dom anyways för kunde bara inte tänka att gå tillbaks på jobbet bland tonårs-sexor med mina amningsskjortor och jeans som var lite söndriga redan f.F.g (före Felix-graviditet). Men att ensam gå och bara shoppa utan honom? Aldrig mer 🙂

  • sonja skriver:

   Det är ju helt annat då man behöver nya kläder, då är rea superbra, inte för att jag brukar hitta något då heller. Och så är det ju en annan sak då man är hemma med barn än om man jobbar. Du är någonstans i Böle har jag för mig? Och tydligen i åk 6? Inte med samma E-flicka som då vi jobbade i samma skola?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *