Så var det dags igen


Den här årstiden blir jag beroende av apelsiner, det är tydligen genetiskt. Hon ser aningen skeptisk ut på bilden men det är för att hon är så koncentrerad på det goda.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Så var det dags igen

 1. Peppe skriver:

  Jag är också inne i en hård apelsinperiod. Vi dricker t.ex. färskpressad apelsinjuice varje morgon. Det är som en drog.

 2. Jessica skriver:

  Ja visst är det gott! Jag är storkonsument av apelsiner jag också.

 3. sonja skriver:

  Peppe och Jessica: tur att det är lika hälsosamt som gott, säger en som försöker undvika kladdkakor och bullar…

  • Jessica skriver:

   Just det Sonja. Därför klämmer jag in en apelisn varje gång jag känner att jag skulle kunna äta något sött och gott. Nja… inte varje gång men så där på kvällen. Ta och fundera 2 minuter efter det att du fått ditt sug efter kladdkaka och tänk vill jag verkligen ha en bit? Jag lovar att du efter två minuter har glömt hela kladdkakan och sitter och mumsar på en apelsin!
   Jag steg på vågen för ett par dagar sedan och gillade inte vad den visade och det var då jag bestämde mej för att nu måste JAG göra något åt det, ingen annan kan. Slut med allt gott ätande på kvällen då barnen somnat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *