Så arg och så jätteledsen

Någon har stulit Sagas vagn, utanför vår lägenhetsdörr!

Och där var filten som jag köpte då hon var nyfödd… Jag är så ledsen! Och jag hatar verkligen mänskor som gör sånt här, tar av andra! Och av små barn.

Så här ser den ut, ifall ni skulle se den på stan. Barnet på bilden är tack och lov väl behållet.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

23 svar på Så arg och så jätteledsen

 1. Janica skriver:

  Nej va tråkigt!:( Varför gör mänskor sånt??

 2. Tina skriver:

  Va, va va!!! Neeeeeeeej! Jag kan inte fatta det. Jag blir också så ledsen nu. Nä-ä… 🙁

 3. Jessica skriver:

  Nej, vad säger du? Det är ju helt ofattbart. 🙁

 4. Patricia skriver:

  Fy vad arg jag också blir! Så fräckt! O så onödigt! Ska vi köra runt o jaga den på stan imorgon?

 5. Patricia skriver:

  Du… jag hörde om en som blivit av med sin cykel o han/hon satte bild av den på facebook o ryktet spreds o den hittades… Har du en bild av vagnen/filten, så testa! Kanske nån lägger märke till den på stan?!

 6. A-L skriver:

  Nå nej!? F*n också! Jag tyckte ren de var jobbigt då vår väska för kartongskräp som vi glömt nere i trapphuset för ett kort tag (i samband med roskistömning ute på gården) försvann och då hade den ju inget känslo- (eller just annat heller-) värde som er vagn/filt! 🙁

 7. snigelnharald.blogspot.com skriver:

  Nej det är inte sant? Att folk täcks! F-n man blir förbannad!

 8. Camilla skriver:

  Morrrrrr säger jag : (( Man blir så jätteledsen av sånt där…..När William var liten så blev vi av med två vagnar ! Men då bodde vi i Tölö o vagnen var nere i trapphuset (fastlåst i batteriet )……

  Kram

 9. Maria skriver:

  Usch, fy och blä! 🙁

 10. Karin skriver:

  Vad jättetråkigt! Mest för filten kanske, vagnen går ju ändå att ersätta.
  Frans filt som mormor stickade och gav då han föddes slarvades bort förra vintern. Jag satte i en liten gratisannons under upphittat och vips! en månad sedan vad den hittad och hemma igen. Innan dess var jag verkligt ledsen, det är ju just sådant man vill ha och ge vidare då barnen blir vuxna. Kram!

  • sonja skriver:

   Till och med den här filten finns att köpa en likadan så det ordnar sig, det är ju inte samma filt men nästan. Vilken solskenshistoria med er filt, sånt gör en glad.

 11. Pia skriver:

  Oj så synd. Det är verkligen upprörande när folk tar ens grejer, och ännu värre är det när det gäller barnens saker. I studentbyn i Åbo – för många år sen – blev vår cykelkärra stulen; det kändes så grymt och hjärtlöst när vi var beroende av den både vinter och sommar. Och saken blev inte bättre av att tjuvarna hade lämnat en rosa barnrullator på den plats där cykelkärran stod. Man hade alltså först tagit en annan familjs handikappade flickas rullator, och sen bytt upp sej till vår kärra. Fy fasiken… Det är länge sen, men jag blir alltid lika arg när jag tänker på det. Efter det har några skateboardar blivit stulna för oss, nog efter att lite slarvigt ha lämnats utanför vår ytterdörr, men ändå. Det skulle vara intressant att veta vilka det är som sysslar med sånt här, hur tänker och lever man då samvetet verkar helt bedövat?
  Kramar, hoppas ni får ut nåt på försäkringen!

  • sonja skriver:

   Det är just så där det är, smärtan och oförståelsen finns kvar, säkert för alltid, varför tog de vår vagn osv. Pojkarna blev också av med sina kickboards här för några år sedan, det var svårt för dem att inse att alla mänskor inte är bara snälla. Kram till dig Pia, du fick mig att sakna Studentbytiden med dig och Fée, vad roligt vi hade det. Minns du då vi byggde en stor drake av snö?

   • Pia skriver:

    Javisst minns jag, det var en fin tid! Hälsa hela familjen så mycket, det är otroligt roligt att få följa med er vardag via din blogg 🙂

 12. Micaela skriver:

  For real? Människan är ett ruttet djur. Man blir så besviken. Och samtidigt far mina tankar iväg och jag funderar på hur tjuven resonerat? Typ ”fan, nu är jag gravid igen och den förra vagnen brann upp och jag har inga pengar och Pena är försvunnen så jag tar den här i stället”? Öh, ja, om det nu är så, så kanske man borde tänkt till alldeles där i början (som vanligt).
  För att fortsätta min roman, det lönar sig att hålla ögonen på Huuto.net och dylika platser, om det nu är så att någon faktiskt tog vagnen utan att själv behöva den.

  • sonja skriver:

   Jag vet, besvikelsen är stor, jag är blåögd och tror alltid så gott om mänskor och nu fick jag mig en känga… Men du är rolig och fick mig att skratta! Tack för det!

 13. Anna La skriver:

  Vad fräckt! Förutom det är det så besvärligt då man just ska fara någonstans och får planera om med en trött baby eller något ditåt. Behöver ni låna vagn har vi en gammal liggvagn, men Saga skulle säkert redan behöva en sittversion? Vår större sittvagn har gått sönder och den mindre använder vi ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *