Solsidan

Bara Basse nattat Saga ska vi kolla in Solsidan. Vi missade det varje gång under förra året, såg oftast bara en fem-tio minuter i slutet. Kan ha något att göra med att vi hade en nyföding i huset? Eller så är vi bara usla på att kolla vad det kommer på teve. Men nu ska vi ge den en chans tänkte vi.

Tror minsann att maken somnat, det är så tyst….

För övrigt blev jag mammaledig för exakt ett år sedan. Jag fick en fin blöjtårta, ska lägga in bilder senare, för den är så himla fin! Ett år går fort, har du också märkt det?

Skön lördag till er!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

7 svar på Solsidan

 1. Peppe skriver:

  Jäklar så tiden går fort! Min första reaktion var: hur är det möjligt att du blev mammaledig så långt före mig, men sen slog det mig att jag ju blev mammaledig i början av februari. Skön lördag!

  • sonja skriver:

   Jo och sen BORDE ju min unge ha kommit ut lite tidigare än vad hon gjorde. Hade ju bd i mitten av februari och hon är född 5.3! Men hon kom ju och det var huvudsaken, kan jag lugnt säga nu, jag var aningen frustrerad då om jag minns rätt!

 2. Camilla skriver:

  Tiden går sååååå fort !! Kan du tänka att Nicholas blir 6 månader i slutet av den här månaden………Blöjtårta låter gott ( hi hi ) ; )
  Saga ville bli ett vårbarn …..solig och varm som hon är ( så där som vårens första varma solstrålar )

  Kram

 3. A-L skriver:

  OM jag märkt? Jo det har jag nog! 6 månader sen var det 29 grader varmt ute och vi hade nyss blivit föräldrar <3 Men så snabbt har det ändå inte rusat förbi att jag helt skulle ha glömt din milda frustration förra februari 😉 Och den fina kakan minns jag också! 🙂

  • sonja skriver:

   Jag var helt övertygad över att hon inte skulle komma, alls. Men så fel jag hade! Ja tänk att du varit mamma nu i ett halvt år, visst är det ljuvligt!

 4. snigelnharald.blogspot.com skriver:

  Ja, usch vad tiden går! Jag kramade just om Lykke och viskade till henne att snälla förbli sådär liten för alltid och evigt. Tror dock hon har andra planer. När tänker du börja jobba igen förresten?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *