Att ta hand om

Jag tar hand om andra dygnet runt; lagar mat, byter blöja, hämtar från skola, meddelar musiklekis om sjukt barn, värmer mjölk och mäter feber. Typiskt för en hemmamamma kanske? Nåja nu skall jag i alla fall göra något helt annat, jag ska åka in till stan och träffa andra mammor. Jag ska ta hand om mig själv, bara! Och äta något annat än korvsoppa, även om det också är gott.

Hej så länge!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Att ta hand om

 1. Tina skriver:

  Vad skoj med mamma-kväll! På tal om korvsoppa, så det hade vi till middag idag. 😀

 2. Camilla skriver:

  Hoppas du får en underbar kväll ; ))

 3. F skriver:

  Hej Sonja!

  Har hittat till din fina blogg via Peppes. Vilken sötnos lilla Saga är, och pojkarna är så stora redan. Jag tror vi har träffats senast för kanske dryga tre år sen på påsk-måndags-lunch… Kanske du gissar vem jag är? 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *