Hands up!

Lilltjejen sover ute, jag bjuder Basse på kaffe eftersom han är sjukledig. Jag tycker det är rätt mysigt ända tills jag i ögonvrån ser att en liten typ siktar på mig och kräver sin beskärda del av min runebergstårta. Okej, okej, du får men sluta vifta med pistolen, snälla.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hands up!

  1. Tina skriver:

    Åh, vad jag skrattar! …Och känner igen situationen. En dykar-sjörövare dök också upp bredvid soffan en kväll då jag tittade på tv. Han kastade upp sitt ankare, drog sig upp och attakerade oss. Jag klarade dock situationen, så typen ligger nedslagen på bordet bredvid.

    • sonja skriver:

      De verkar små och ofarliga men skenet bedrar. Man måste hela tiden vara på sin vakt, de kommer då man minst anar det! Tur att du klarade dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *