Bibliotekens förträfflighet

Jag glömmer ibland bort att biblioteken finns. Vilket är konstigt, för jag bodde i bibban under alla mina skolår.

Igår då vi gick hem från skolan frågade en man vägen till bibban och tur var det, för då blev jag påmind om hela bibliotekets existens. Så idag efter skolan traskade vi alla iväg till bibban och lånade hem så mycket böcker vi bara orkade bära. Jätteroligt måste jag säga.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Bibliotekens förträfflighet

  1. Camilla skriver:

    Vilken tur att han stannade o frågade om vägen…..Jag måste nog också ta mig till bibban snart ( å andra sidan har jag en hög olästa böcker redan ) Men snart bara jag läst klart dem ; ))

  2. Tina skriver:

    Under barnens första år gick vi sällan till bibban, men under de senaste året har vi varit ofta. Roligt då barnen önskar gå dit. Det är så passligt nuförtiden då ingen behöver dagssömn att fördriva litet eftermiddagstid på bibban.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *