MammaLEDIGA mammans morgon

-går till skolan med Artur och Saga tio minuter över åtta (10 min för sent!).

-går tillbaka hemåt, möter Harald på halva vägen.

-går tillbaka till Munksnäs tandläkarstation, Harald är patienten.

-får veta att Harald har ett genfel- för många pemanenta tänder i munnen! Oj!

-åker spårvagn till Mannerheimvägens bästa garnbutik, köper garn till en liten tröja.

-promenerar till Tölö samtidigt som jag talar med mamma i telefonen och aktar mig för fallande snö från höga tak.

-nu är klockan halv elva och vi har en halv timme tid innan Sagas babyrytmik börjar, så vi sticker in oss på café, jag får en kaffe och Saga lite mat.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

8 svar på MammaLEDIGA mammans morgon

 1. A-L skriver:

  Och så frågar man sig VARFÖR inte jag hörde något av er trots att ni vistats i våra knutar?! Ajabaja 😉

  • sonja skriver:

   Jag tänkte på dig! Jag var nära, Kirstikki du vet!? Nästa gång! Vet du om jag får kommer jag på riktigt gärna, för på onsdagar för jag A till halv nio sedan börjar rytmiken elva och jag hinner inte riktigt hem i mellan… Så vi kommer gärna till er om vi får nån förmiddag/morgon!?

 2. Camilla skriver:

  ; ) Imorgon är du väl LEDIG ? Tänkte komma på kaffe nämligen <3
  William var också till tandläkaren idag och han behöver INTE få tandställning ännu ialla fall ! Han saknar visst ännu några permanenta tänder….nästa koll är när han går på 5:an.

 3. A-L skriver:

  Ja de e väl just tanken som räknas brukar man ju säga 😉 Men absolut ska vi nog slå slag i saken sådär på riktigt också och så får du/ni komma på besök! Av någon anledning har det dessutom på senaste tiden varit väldans tomt i kalendern just på onsdagar så det passar så bra så (speciellt om jag vet om det på förhand och hinner? plocka undan lite 😉 )! 🙂 Dessutom känns det som så länge sen sist!

 4. Abigail skriver:

  Vilka härliga färger på garnen och vilket ljuvligt mönster! Jag kan tänka mig att det kliar i fingrarna av iver att få börja på projektet 😉

 5. sonja skriver:

  Började genast, men det kommer att ta tid stickar med 2 1/2 storleks stickor och nästan 300 maskor… Men jag gillar stickat med små maskor, tycker det blir vackert. Dessutom är det slätstickning så det går undan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *