Rensning pågår

Det här är inte så himla kul som det ser ut. Men det ger mig möjlighet att dricka t.ex en latte i lugn och ro… För gör hon inte det här tömmer hon diskmaskinen eller kökslådorna eller bokhyllan. Och hon är väldigt duktig på samtliga. Igår tömde hon dessutom makaronipåsens innehåll på köksmattan. Sådan är hon, min lilla dotter. Men jag säger som jag brukar, tur att hon är så söt!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

8 svar på Rensning pågår

 1. Micaela skriver:

  Den lille hos oss delar Sagas hobby. Igår tömde han kryddlådan på nästan allt dess innehåll. Sen for han runt här på golvet och åt korianderfrön. Omnom. Han klarar sig också långt på att han är väldigt söt!

 2. Ulrika skriver:

  haha. jag har en dotter som just håller på med det samma. Den senaste halvtimmen har hon bland annat rivit fram massor av böcker, kläder, pussel, och allmänt bråte från ett skåp. dvd-filmerna tog hon på förmiddagen.
  På kökslådorna har vi spärrar. Det är att rekommendera måste jag säga, hade inte det med med barn nummer ett och så mycket måste evakueras då.

 3. Tina skriver:

  Minns den där tiden… Våra två yngre älskade att tömma askan ur kakelugnens låda, och sedan simma i hela härligheten.

  • sonja skriver:

   Åhhh, ser det framför mig, i vita plyschbyxor, lovely! Tiden går så fort med småbarn, njuuuut eller hur heter det ;). Nå så här i efterhand kan man ju skratta åt det i alla fall.

 4. Abigail skriver:

  Jepp, här har vi en liten som gillar sånt också, och ibland låter jag henne tömma vår plastburkskökslåda för att få kokat mat utan en unge hängande i byxbenen 😉 Till favorithobbyn hör också att öppna dragkedjor och tömma väskor…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *