Dagens outfit

Min första riktiga dagens outfit. Håll till godo! Idag är det ullmax underställ och dubbla luvor som gäller.

Träffade min kompis Stefan på skolgården, han var klädd i vandringskängor, utebyxor och datorn i ryggsäcken på ryggen. Han hade beslutat att promenera till sitt jobb (5 km)! Smart typ!

Jag märkte ganska tidigt att jag borde ha tagit pulka i ställlet för vagn, men med tanke på de frustande ljud som hördes från vagnen då snön träffade flickan var det kanske ändå bra med en skyddande suflett?! Hur är det med dig? Glad i vintern eller räcker det nu?

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

9 svar på Dagens outfit

 1. Karin T skriver:

  NU RÄCKER DET!!!! 🙂 Jag gillar vinter, och snö – don’t get me wrong but enough is enough! Jag kom inte ens ut med barnvagnen imorse, fick skotta fram terassen och trapporna först. Jag röstar för vår nu 🙂

  • sonja skriver:

   Men det har inte varit sportlov ännu. Våra släktingar från England kommer veckan före sportlov för att uppleva äkta finländsk vinter så ännu måste det komma ren fin snö. Sen i mars april är jag med dig! Lovar!

 2. Satu skriver:

  GLAD VINTER!!! Det här blir ju bara bättre och bättre hela tiden!

  Och jag uppskattar våra karlar i servicefirman stort. Och det att vi har dagis så nära så nära och att min arbetsplats är också bara litet på en kilometer hemifrån så jag behöver inte ta bilen fram, och köra med den på såna dagar som idag.

  Alldeles underbar vinter det har varit!

  • sonja skriver:

   Vår gårdskarl är också duktigt, ute hela tiden, men vägen till och från skolan (4 km) var oplogad och tung. Men ljuvligt är det!

   Alltså, jobbar du i samma skola som då vi jobbade tillsammans? Samma elev?

   • Satu skriver:

    Jep! Samma elev och samma klass, bara nu går de på sexan. Och renoveringen blev ju klar, vi är andra året tillbaks på riktiga skolan.

 3. Anna La skriver:

  Jag har på något sätt vant mig. Det kändes inte alltför hemskt att gräva fram bilen. Men det börjar nog bli lite för höga snöhögar på vår gård. Det är så besvärligt att skotta.

 4. Melli skriver:

  Är glad att det kom ny,fin,vit snö!Det var ju bara sååå vackert idag.
  Mina vrister,handleder,och ena armbågen har dock överansträngts antagligen av att skuffa och dra överfulla vagnen lite för långt varje dag och slinta omkring i sörjan då jag sprungit.Så går omkring med bandage runt alltmöjligt,fick ett stort paket värkmedicin och order vilo-order (jo just jo..) samt massageorder till mannen (igen,jo just jo..) av farbror doktorn.
  Men endå,snö är ju helt bäst då man kan hitta på så mycket roligt med/i den! Dessutom kommer det inte in sand,grus,rosk och en massa käppar (nej ursäkta svärd) i tamburen. 🙂

  • sonja skriver:

   Usch hoppas du på något sätt får vila, men det är inte lätt med tre små! Trodde mammaor inte blir sjuka just därför att de ändå inte får vila… (Alla hade virus här hemma med hög feber och ögoninfl och allt världens, men jag var frisk 😉 ).

   Oja saknar inte alls allt träck och grus som kommer sedan då detta smälter, nu är allt så rent och fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *