Mitt livs första

Har idag varit värdinna för ett me and I party, första gången! Var lite nervös före men alla verkade glada och nöjda. Hemmapartyn delar åsikter, förstås. Å ena sidan är det ledsamt om man känner ett slags köptvång och å andra sidan är det ett bra tillfälle att träffa vänner och samtidigt köpa härliga barnkläder. Det som jag tycker är bra med me and I värdinneskapet är det att värdinnan får en gåva oavsett hur mycket gästerna köper, man behöver med andra ord inte känna att man måste köpa något, sådär i princip alltså… Här kommer lite bilder från min kväll:

Basse for iväg med barnaskaran (ja det ser ni ju eftersom Saga drar på sig ylletröjan) och jag hann njuta lite av att kunna lämna kameran i soffan, bära halsband utan att någon sög på det och tända ljus på lägre höjd än uppe i taket.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

13 svar på Mitt livs första

 1. Linda skriver:

  Tack, det var trevligt! Och så fina kläder :o) H.Linda

 2. Camilla skriver:

  Är så nöjd med min shoppingkväll ; )) Nicholas kommer att vara sååå fin i sina sköldisbyxor ; )
  Tack finaste du för en fin kväll

 3. A-L skriver:

  Också vi tackar och kommer också att joina den snyggt klädda skaran i stan 😉

 4. Patricia skriver:

  Hade gärna varit där… hoppas det blir fler gånger!

 5. Karin T skriver:

  Kommer gärna en annan gång om du ordnar – synd att jag inte kunde få barnvakt! Ha det bra!

 6. Maria skriver:

  Jag kommer också nån annan gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *