Titta titta titta!

Där ligger den! Kom på att soffan har en bakre kant, så vi lyfte ut soffan och tadaaa! där ligger den ju, som om ingenting hänt. Basse tycker att jag är nördig då jag utropar: ta inte den, jag måste fota först!

Ni som tipsade mig om soffan, tack. Kom över på kaffe om du känner dig träffad.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

8 svar på Titta titta titta!

 1. Peppe skriver:

  Hahahaha! Typiskt bloggarbeteende. Kram och glad alla hjärtans dag!

 2. Basse skriver:

  Jo, jag kan intyga att det gick till som Sonja beskriver det här ovan. Bilden är alltså inte en rekonstruktion utan the real thing. Och min kära fru blir bara nördigare för var dag som går. Men det sägs väl att gifta par blir allt mer lika varandra under årens lopp…

 3. Camilla skriver:

  Jag vann jag vann !!!! Sa ju att den låg i soffan ; ))
  Kommer gärna på kaffe ; )

 4. Tina skriver:

  Vad jätte bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *