Sköna hem

Min lillasyster älskar inredning, hennes bibel är en tjock bok med lantlig stil. Jag är ganska ute vad gäller inredning och kan inte tänka mig att betala två euro för en krok, inte ens om den är vit med krusiduller. Missförstå mig inte jag beundrar min systers öga för allt det här, kan bara inte anamma det själv. Här kommer mitt inredningstrips, fönsterdekoration:

Kanske inte helt gratis det heller?! Men vackert! (Jag tror vårt hus behöver nya fönster, egentligen.)

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

8 svar på Sköna hem

 1. Tina skriver:

  Jag älskar också att inreda. 🙂

  • sonja skriver:

   Med isrosor liksom jag eller vita krokar som syster? Nä jag vet, fina fluffiga mattor och matchande handdukar. Snyggt!

   • Tina skriver:

    Nä, lämnar gärna isrosorna – ävenom de ser vackra ut. Gillar vita krokar och lantliga idyllen, och hos oss försöker jag skapa det på glasverandan. Har föreställt mig att jag skapat / skapar någonslags fransk rustik-, antik-stil…men kanske inte lyckats om det bara syns i fluffiga mattor och handdukarna. ;D

 2. Carina skriver:

  Hihi! Du e allt rolig du! Tacktack! Bara 2 euro för en krok – var?var? Berätta!! ;D Hahhahah Vackra rosor! Henrik skulle INTE gilla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *