Arg

Jag blir väldigt sällan arg, men idag blev jag. Vi klädde på oss alla kläder vi hittade och gick ut till bussen. Bussen kom aldrig, så vi tog en annan, steg av och väntade igen, en ny buss kom och tog oss till Tölö där vi sjunger varje onsdag. Men inte idag. För idag var läraren sjuk och rektorn för musikskolan som skall meddela oss hade tydligen bättre saker för sig!

Det är inte kul att stå ute i minus 20 grader för att åka buss av och an till Tölö, jag kunde ha gjort en massa roligare saker. För att inte tala om en mamma som kom trots att de hade flyttdag idag!

Tack, tack för ingenting!

Nå jag har lugnat mig nu och kan glädja mig åt att jag såg Michael Jackson på bussen, så helt bortkastad var resan kanske inte. Jag ser honom rätt ofta men nu hann jag knäppa en bild (utan att han märkte det).

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Arg

  1. Tina skriver:

    Hahahihihoho, vad jag fick roligt åt den typen.
    Förstår din förargelse ang. ingen rytmik och inget meddelande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *