Cupcakes

Skall inleda en ny era har jag tänkt. Fram till den 5 mars skall det bakas cupcakes. För då fyller dottern ett år och planen är att det skall finnas vackra, goda cupcakes på kalaset. Så har du ett favoritrecept är jag tacksam om du vill dela med dig av det.

Är det något speciellt man bör tänka på då man bakar cupcakes?

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Cupcakes

  1. Satu skriver:

    Jag vet inte om det är speciellt eller ens viktigt men när jag nu var i Tiimari så råkade jag se alla världens vackra cupcake-forms, alltså de där pappersformen man kan sätta deget i. Och tänkte att safaridjursforms ska jag köpa före min dotters 1 årskalas så att vi får cupcakes … 😉 Det fanns alltså ALLA möjliga varianter. Och glittermönjä att sätta på cupcakes. Och alla dekorationsblommor och bilar och.. du vet, allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *