Dagbok anno 1994

Där stod det såhär:

Blev uppbjuden av Sebastian Djupsjöbacka på De gamlas dag.

Ja, det är några år sedan dess. Han gick då på min storasysters klass. De hade De gamlas dag och jag var publik. Några månader senare plockade vi fimpar på skolgården och han sa då att mitt hår är vackert när jag har det löst. Några dagar senare frågade han om jag kommer på opera med honom. Och på den vägen är vi.

Så här såg vi ut det året jag hade De gamlas dag.

Hur blev ni ett par? Eller ihop som man sa 1994!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

16 svar på Dagbok anno 1994

 1. Micaela skriver:

  Åh, vad gulligt! Över huvudtaget att bli uppbjuden till dans!

  Om den första gången jag träffade min man, jag hade aldrig ens sett honom tidigare, kan jag säga så mycket att en av de första sakerna jag sade var att jag en dag kommer att gifta mig med honom. Jag hade rätt! Jag hade rätt!

 2. Tina skriver:

  Jätte romantiskt vacker bild! Ja, ni hade ju en romantisk start på ert förhållande! Minns tiden… Grattis till de 17 åren!

  Ja, du vet ju hur vi blev ihop då år 1993. Började med vänskap och flirt redan -92, men sedan på lillajulsfesten -93 blev vi ett par på riktigt. Veckan efter festen väntade jag otåligt på ett telefonsamtal från min nuvarande man. Sonja övertalade mig att flickor också kan ringa, och så uppmuntrade hon mig och gav sig inte förrän jag ringde. Det var även hon som knapprade in telefonnummern.

 3. Mia skriver:

  Opera! Va seriöst! 🙂 Tänk 17 år!

 4. Maria skriver:

  Så sött!

  Vi träffades på firmans sommarfest dit jag egentligen inte sku bli bjuden för jag hade slutat på firman ren, men min chef ville ha mig dit. Hade just slutat ett 6 år långt förhållande och sku ha gift mig samma år men kom på andra tankar. Snacka om ödet för min nuvarande man hade också just slutat ett 6 år långt förhållande. Träffade honom på festen, gick på dejt följande vecka, flyttade ihop efter några veckor, bestämde oss 9 månader senare att börja försöka få barn och prick på dagen 2 år efter att vi första gången träffades föddes Ellen. 🙂 Aijo, däremellan gifte vi oss men det var inte lika stort som Ellens födsel. 🙂

 5. Satu skriver:

  Vi träffades hos en gemensam bekant som hade bjudit oss båda till nyårsfesten hemma hos sig i Drumsö. Jag var ihop med en annan men han skulle flytta till Tammerfors och jag hade just blivit färdig tolk och flyttat från Åbo till Esbo så Tammerfors lockade inte riktigt. Och annors vad det svårt med honom. Nå, min blivande man kom sen också till festen, han var helt rolig och sen efter 3 månader hade jag blivit av med Tammerfors-pojkvännen (jag var 22, då e dom väl pojkvänner?), träffade blivande mannen på nytt helt så där på stan, bytte telefonnummer och var på dejt och.. ett år senare köpte vi lägenheten och där efter 1.5 år senare gifte vi oss. Och naturligtvis är han från Tammerfors.

 6. Jessica skriver:

  Vi gick på samma klass i högstadiet men det klickade inte då ännu.

  Vi blev ett par på Abiturienternas julfest år 1993. Mina vänner sade redan några dagar innan att Jonatan ser så intresserat på dej, men jag trodde dem inte. Jag hade dessutom gjort definitivt slut, det var lite on-off förhöllande, med en annan kille bara några veckor tidigare så jag var lite nere och tänkte att de vill bara få mej glad igen. När vi gick på julfesten sade jag till en av mina vänner att hon skulle se till att jag inte går och kärar ner mej, men hon lydde mej inte hon hjälpte oss att hitta varandra. Jonatan hade först frågat min vän om jag är tillsammans med någon. Han var väl rädd att få ett nej. När han visste att jag var ledig kom han och frågade om jag kan komma ut på gården med honom. Jag gick och på den vägen är vi!

 7. Henrik Lund skriver:

  OPERA!!!!
  Vad såg ni?

  😉

 8. Tove skriver:

  Hihi, tänk att det är så länge sen… Var det på samma opera vi träffades för första gången, eller…? Kram till er alla och grattis Saga såhär i efterskott – har varit tre veckor i Spanien så jag är lite efter i det mesta just nu…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *