Cupcakes del 1


Har nu gjort mina första cupcakes. De blev aningen maffiga och söta för min smak, eller så satt jag för mycket av frosingen. Receptet hittade jag på Toves baka baka liten kaka. Det blev brownies med cream cheese frosting.

Nästa tror jag blir morotsmuffins med samma frosting…

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

9 svar på Cupcakes del 1

 1. Tina skriver:

  De ser fina ut i alla fall! Morotsmuffinsen kan du skippa, för de tänkte jag bjuda på. 😉

 2. Camilla skriver:

  Provsmakar gärna ; )) Ta med några till landet imorgon…..Ser så gott ut

 3. Satu skriver:

  Wow! De ser läckra ut! Månne jag sku klara av att baka cup cakes med frosting…hmmm…..

 4. Tove skriver:

  Roligt med cupcakes, och tack för länkningen! 🙂 Jag skulle nog rekommendera någon chokofrosting till just de här, eller bara vispad grädde (fast med grädde håller inte dekorationerna så bra), då smakar de bättre. 😉

  • sonja skriver:

   Jag tror dig, måste pröva med de frostingarna nästa gång! Tack för det. Dina bakverk är bland de finaste jag någonsin sett! Du är en mästare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *