Älsklingssagan

Det närmar sig, snart blir hon ett år. Det här är Sagas födelsedagsvecka och Artur och jag har förvandlat årstidsbordet till ett Sagobord. På bordet finns tavlan med Sagas namn och deras betydelse. Jag är usel på horoskop och minns aldrig vem som är vad. Att Saga är fisk säger ju sig självt eftersom hon trivdes så bra i vattnet i magen. Vi trodde att hon skulle komma runt 19.2 men hon kom 5.3. Tur att hon kom, jag var ganska övertygad för ett år sedan att det här skulle bli den första babyn som skulle stanna i magen. På bordet finns också Sagas blomdocka, en narciss och månadsstenen akvamarin. Det är Camilla har gjort dessa till Saga som dopgåva. Ja och födelsedagsgåvan finns färdigt inpackad…

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *