Din tur

Jag avslöjade sju hemligheter, så nu tycker jag att det är på sin plats att du avslöjar sju hemligheter om dig, eller hur? Så varsågod och kommentera och berätta dina rafflande hemligheter. Väntar med spänning!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

10 svar på Din tur

 1. Peppe skriver:

  Okej, här är mina snabba spontana (sjukt bråttom på jobbet):

  1. jag har aldrig satt foten på ett gym.
  2. jag tycker att det är tråkigt att gå på nattklubb.
  3. jag har paraglidat i Brasilien, Argentina och Norge, hoppat bungy från 150 meter, fallskämshoppat och kiteglidat (över Rio, väldigt vackert).
  4. jag börjar tröttna på att blogga eller på mig själv i bloggformat.
  5. jag skriver på en bok.
  6. eller egentligen två.
  7. jag använder sällan deodorant.

  • sonja skriver:

   Och jag vill läsa dina böcker! Och jag är lite, lite avundsjuk på att du paraglidat. Tror det är mer sannolikt att hitta mig själv med dina böcker i handen än fritt hängande i luften.

 2. Camilla skriver:

  Är du redo ?
  1. Jag har dansat folkdans och varit instruktör för en egen juniorgrupp.
  2.Livrädd för att gå till tandläkaren.
  3.Har aldrig läst en deckare
  4.Kan fortfarande inte multiplikationstabellerna.
  5.Är utbildad restaurangkock
  6.Älskar att rita , men gör det för sällan
  7.Klarade körkortet på första uppkörningen ; )

  Hmmm kanske inte sååå spännande men ialla fall några hemligheter ; )

  • sonja skriver:

   Gillar skarpt det där med folkdans! Jag skulle vilja göra något åt nummer tre och fyra, som den deckarälskande lärare jag är… Du måste rita mer! Vet du, jag klarade också av det på första uppkörningen, utan minsta krux… Nuförtiden blinkar jag bara till vänster alltid då jag skall rakt, annars går det bra ;).

 3. Maria skriver:

  1. Jag har också dansat folkdans! 🙂
  2. Jag har sjungit på Cafe Carusel, Cotton Club (nuvarande nattklubben Teatteri) bl.a. och tycker ännu också det är lättare att sjunga för 300 än för 5. OBS! Sjunger ALLTID solo, är ingen körmänniska. 😉
  3. Jag var sprinter i min ungdom, sprang 100m på 13:57, vann lagbrons och individuellt silver i 3-kampen bland alla lågstadieskolor i Helsingfors. Deltog också i stafettkarnevalen både i lågstadiet och i högstadiet men hade så dåligt lag att vi inte placerade oss.
  4. Har spelat badminton men inte kunnat fortsätta till proffs pga. ryggen.
  5. När jag var liten band jag fast min kusin och kittlade honom för jag ville veta och förstå varför man inte kan kontrollera sig själv när någon kittlar en (tydligen en liten forskare redan då)
  6. Insjuknade i förlossningsdepression
  7. Har aldrig läst eller tittat på Harry Potter

  Svårt att hitta på hemlisar för är en så jätte öppen människa… Kanske dom här duger!

  • sonja skriver:

   Wow, du är sportig du! Vad ledsamt att du drabbades av depression, vi måste tala mer om det något tag. Har du läst boken baby blues av Pia Hintze? Kram.

 4. Jessica skriver:

  Mina svar finns nu att läsa i min blogg!

 5. Mats skriver:

  Ok då kör ja:

  1. Anser att Finlandia hymnen skulle vara den bästa nationlansången för Finland
  2. Var 6. bäst i Finland på 110 m häck när jag var 18 år (lite skryt, 🙂 )
  3. Älskar att spela rock´n´roll på absurt hög volym! Och jag menar absurt….!!!!
  4. Gillar inte Harry Potter. Har läst en av böckerna och första filmen (gäsp, booring).
  5. Anser att alla mänskor skall sträckläsa ”1984” av Orwell, ”Du sköna nya värld” av Huxley och ”Farenheit 451” av Bradbury. Sedan skall man reflektera över vad som sker i dagens värld och vart vi är påväg.
  6. Anser att traditionella familjemiddagen (helst alla dagar) är en av de viktigaste delarna i en fungerande familjekemi och barnuppfostran.
  7. Är en notorikst lat dagdrömmare som inte har problem med att bara ”gå och drischa”.

  Satte inte upp följande eftersom du Sonja (och halva världen) redan vet att:
  – jag hatar vintern
  – älskar att äta fruksot länge (men inte att göra den eller plocka undan den)

  • sonja skriver:

   Sjätte bäst! det var inte dåligt det! All orsak att skryta. Jag igen gillar H.P. gillar dem även som fenomen, det hur fängslade barnen blir, de vill läsa, läsa läsa! Det gillar jag. Och vintern, men det vet också du och hela världen ;).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *