39,8°

Det är dagens högsta temperatur. Bara ligga i famnen och mycket gnäll, det är dagens melodi. Lite orkade hon dansa till Buu-klubbens signaturmelodi. Läkaren hittade dock inget fel på flickan, så vi avvaktar och ser vartåt det bär. Inte så skojig födelsedagsvecka, hoppas hon blir frisk till födelsedagen på lördagen.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på 39,8°

 1. Camilla skriver:

  Stackars lilla Saga : (((( Små pyren borde inte alls få vara sjuka !!
  Kram

 2. Erica W skriver:

  Hej Sonja!
  Hittade din blogg häromdan och nu har jag läst alla inlägg du skrivit. Roligt att läsa om hur ni har det. Hoppas Saga redan mår bättre. En stooor kram till pojkarna från Vinkelboda!! Hälsn. Erica

  • sonja skriver:

   Hej Erica! Vad roligt att du är här! Alla inlägg, känner mig hedrad! Jag ska så klart hälsa pojkarna. Det var så ljuvligt att ses i somras, vi lever länge på det. Imponerad fortfarande av ditt minne. Du gjorde Haralds dagisstart oförglömlig, ni var alla så ljuvliga! Kram, Sonja

 3. A-L skriver:

  Stackars liten Saga 🙁 Ida skickar styrkekramar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *