Vårens färg

Vill du vara riktigt trendig nu i vår är det här färgen du ska klä dig i tror jag bestämt. Så måste det vara, för nästan samtliga av Sagas presenter gick i den här nyansen.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

5 svar på Vårens färg

 1. Camilla Meinander skriver:

  Tack för ett fint kalas! Färgerna är rosa då det kommer en liten prinsessa efter två prinsar! puss o kram från mormor

 2. Tina skriver:

  Fint och fräscht! Vår ”stackars” dotter har mest gått klädd i ärvda kläder av bröderna. Har ändå alltid försökt köpa neutrala färger, men ofta har det varit svårt att hitta annat än typiska könsspecifika, så ytterkläderna har mest gått i blått.

  • sonja skriver:

   Du har rätt med ytterkläderna, nu då brunt och orange varit pop tycker inte jag att det är lika stor skillnad. Saga har också mycket av pojkarnas kläder, vi har mycket grönt, brunt och rött. Vi har inte många typiska ”pojkkläder” så allt går att ärva. Saga klär i blått, liksom pojkarna. Oftast köpte jag kanske ”flickoverallen” för de flesta vi har är röda igen. Måste nog erkänna att jag gillar den här, för mig, nya färgen också, en färg bland andra helt enkelt. Tycker den är mjuk och harmonisk.

   • Tina skriver:

    Tur gillar Sandra massor sina blåa ytterkläder, men hon har ju förstås inte alternativ heller. Det har hon bland innekläderna och nu som 4-åring väljer hon endast de ljusröda, lila eller röda kläderna, och kjol eller klänning ska det också vara varje dag. Då hon var yngre användes brödernas kläder mera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *