Dag 11: Tokigt

Hela långa vintern har barnen åkt i den här backen på vägen hem från skolan. Vägen du ser till vänster på bilden är Åbo motorväg. Fin lekplats. Samtidigt står jag och Camilla och väntar på att de åkt klart. Antagligen tror mänskor som åker förbi att vi samlar mod för att gå över bron, så ser det lite ut tror vi. Igår stannade en gammal tant för att se på vad som hände, hon höll på att få slag, skakade på huvudet och sa: ”jag är för gammal för sånt här”.

Nu börjar snön vara gammal och grådaskig. Vått är det också så jag tror vi får hitta på någon annan sysselsättning. Kanske gå raka vägen hem och stanna enbart vid klätterträdet? För snart kommer man inte upp på roskishusets tak heller då snön smälter. Du undrar hur länge det tar att gå en och en halv kilometer? Ja på morgonen går vi på 15-20 minuter, på eftermiddagen tar det runt en timme!

En del av fotolistan.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Dag 11: Tokigt

  1. Camilla skriver:

    Snart får de plocka vårens första tussilagon i backen istället……och vi får vänta ialla fall ; ))) Eller hur var det nu igen ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *