Earth Hour i kväll

I kväll släcker vi alla lampor och el-apparater kl. 20.30, detta för att dra vårt strå till stacken i Earth Hour. För oss blir det fjärde året i rad och barnen tycker varje år det är lika spännande.

Så är du med? Ta fram ljusen och tändstickorna redan nu!

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Earth Hour i kväll

 1. Simon skriver:

  Jep, nog e jag med, ävenom jag håller med de kritiker som inte gillar det. Om det så att säga får folk att tro att den ena timmmen av stearinljus berättigar till att konsumera alla andra tider på året så har det ju gått lite snett. Men om det får folk tt ändra sig så varför inte??

  • sonja skriver:

   Alltså bara det att man gör det en liten stund för att se hur mycket man kunde spara tycker jag är en kul grej. Visst borde man ju ha Earth Hour varje kväll, i de bästa av världar. Kanske kampanjen inspirerar att spara el, allt är ju ändå hemåt…

 2. Mats skriver:

  Jovisst hade vi det släckt. Familjen sov. Var själv till apoteket och inhandlade magmedicin åt gänget. Sedan däckade även jag.

  Iden med Earth Hour är i bra såtillvida att den i bästa fall får oss att fundera över vår el konsumtion. Även som en stämningsfull händelse är den fin. Ur praktisk synvinkel har jag förstått att inbesparinegn av el är ringa under själva timmen. Vi måste komma ihåg att vår förbrukning som privatpersoner är rätt liten i jämförelse med den som industrin har.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *