Dag 19: Här bor jag

En del av fotolistan.

I en lägenhet som har just det som vi behöver; kök, två sovrum ett stort vardagsrum och badrum. 66m2 är inte stort, men det ryms mycket kärlek där ändå.

Hos oss är inga reklampennor eller 12-pack wc-papper välkomna. Saker vi har ska kunna motiveras varför vi har dem, vill du ha ett piano anno 1800-tal (det har varit i Sibelius akademins ägor) så kan du ropa hej i kommentarfältet. Tomma ytor att är ett måste och var-sak-har-sin-plats går inte att rubba. Vi behöver inte 166 m2, men nog skulle det vara himla skönt! Fast å andra sidan: jag dammsuger hela vårt hem på 15 minuter (noga!)! Det ni!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

14 svar på Dag 19: Här bor jag

 1. Mirella skriver:

  Ska ni verkligen göra er av med ert piano? Var ska du då spela dina stycken som du lärde dig på pf 🙂

 2. Melli skriver:

  Oj, någon som har 3 barn och några m2 mindre bostadsyta än vi! Är positivt överraskad,ert hus ser så ljust och stort ut på bilderna. Vi har tyvärr olovligt mycket saker och var sak har inte hittat sin plats så vårt hem ser mycket mindre ut än ert.. :/ Dammsugningen tar också mycket längre hos oss då saker måste plockas upp och flyttas på på vägen fram..

  • sonja skriver:

   Jag tror vår lägenhet har en bra bottenplan? Små sovrum, litet bardrum och litet kök, vilket gör att vardagsrummet är och känns stort, det är där vi vistas… Nu planerar jag att möblera om för att få det ännu bättre. kanske i morgon har Basse sagt… Kanske!

 3. Tina skriver:

  Jag är så imponerad över hur ni och era saker ryms.

  • sonja skriver:

   Ja du vet ju hur jag är, slänger och ger bort saker ganska effektivt… ;). Småbarnskläderna ska på söndagen vidare till lilla kusinen… Härligt!

   • sonja skriver:

    Måste ändå tillägga att jag är imponerad av mycket i ert hem! Skåpen ni har för smutstvätt, bara det att man KAN ha olika badrumsmattor! Som sagt skulle det naturligtvis vara så skönt med mera utrymme, men allt har ett pris…

   • Tina skriver:

    Suck, blir stressad varje gång jag märker hur du rensat. 😉

 4. Satu skriver:

  Oj, jag vill ha pianot! Men sen först till följande lägenhet som vi får det in och så ska jag sälja min elektronisk version bort före det (nu har vi det hos mina föräldrar, rymms int här… 75m2, 2barn 2vuxna)

 5. A-L skriver:

  Jag gillar det där med att 66m2 inte är stort, men att det ryms mycket kärlek där ändå! Så fint, så sant och så du! 🙂 Bottenplanen är dessutom också så fin med sina stickgubbar och allt! Kram på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *