Hemmadag

Så här dagen efter kalaset beslöt vi att Artur skulle få ha en hemmadag, alltså han är hemma från förskolan. Det var också Oliver, så Camilla, Nicholas och Oliver kom över på kaffe och bulla. Saga är så förtjust i Camilla, hon kommer spontant och ger henne en kram och ska hela tiden sitta i Camillas famn.

Han och jag idag.

Ps. Efter att jag skrev hemmadag blev jag snål på memma, hemmamemma, nu kan jag bara tänka på memma så jag måste nog ut i alla fall idag.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

10 svar på Hemmadag

 1. Anna Li skriver:

  Oj Artur har en sån där jättefin P&P-blus!/jumper/vadninukallardem (mitt eviga problem på rådis när jag ska be de svenskspråkiga barnen ta av sig upptill. Vilket ord jag än väljer så tycks familjen i fråga använda det andra och ungen stirrar oförstående på mej. :-)) Blev helt förtjust i den här ett tag när jag skulle shoppa barnkläder – men kännande mottagaren så valde jag en med ett bygge på i stället. Den gången…

 2. Tina skriver:

  Skönt med hemmadagar!

 3. Camilla skriver:

  Sötaste Saga …..förtjusningen är ömsesidig ; ))
  Tack för trevlig förmiddag…..

 4. Daniela skriver:

  Råkade hitta din blogg och så skriver du om memma! Så jag var tvungen att gå till kylen för att ta lite (tur att jag hade det hemma) innan jag forts läsa din blogg 🙂

 5. Jessica skriver:

  Jag drömmer om att kunna ta en hemma dag då jag har lust. Idag skulle ha varit en sådan. Det är härligt att kunna välja ibland, njut av det så länge ni kan!

  • sonja skriver:

   Vi passar på nu då vi kan, då jag är hemma och Artur ännu ”bara” i förskola. Nästa år gör vi inte så även om jag är hemma då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *