Nu blev jag glad igen!

Vem skulle ha trott att den här regniga vårdagen hämtade med sig så många glädjeämnen? Pyret gav mig en härlig bloggaward och sådant gillar jag.

Pyret har just flyttat till Danmark med sin lilla söta familj. Och via Hemmamys kan jag dagligen följa med hur det är att vara mamma i Danmark. Jag gillar Pyrets blogg och jag gillar Danmark! Såhär fint skrev Pyret om min blogg:

Sagolandet – Sonja skriver om en vardag som jag ofta kan känna igen mig i, är välformulerad, har fina bilder och vet var man får tag på fina solglasögon..

Reglerna för Liebster Blog Award ser ut så här:

Denna bloggaward lämnas över till 3-5 av dina favoritbloggar, som har mindre än 100 följare. Awarden går vidare till de du valt ut, genom att du lämnar en kommentar på deras blogg. Berätta för dem att deras blogg är en av dina favoriter och att de har utvalts till Liebster award. Den som får awarden länkar till den person som gav den till dem, och fem av hans/hennes favorit bloggar med mindre än 100 läsare.

Hur jag ska veta om en blogg har under 100 läsare har jag ingen aning om, och jag hoppas att ingen tar illa upp, om ni nu har betydligt fler läsare. Vilket ni säkert har för ni är så bra och det är därför ni vinner pris och allt det där. And the award goes to:

Jessica– som skriver om sin vardag med jobb och familjerumba. Du är värd detta pris för att du orkar vara positiv även om det stundvis är jobbigt!

Karin– min f.d. kollega som jag beundrar för att hon klarar av att vara gräsänka och ta hand om Lilla Grodan upptill åtta veckor i sträck då hennes blivande man är sjöman. Du är duktig Karin!

Melli– trebarnsmamman som just börjat blogga! Härligt! Vi känner inte varann och ändå gör vi det. Vi har träffats ett par gånger, men det känns ändå som om vi känner varann. Visst?

Henrik– min fina svåger som tar de finaste av foton. Som ni alla vet är det ju hans bilder som figurerar högst uppe på min blogg! Gå och kolla hans senaste vinterbilder, ofattbart vad man kan fota säger jag!

Satu– som fotar härliga bilder och som söker sin passion. Jag gillar ditt sätt att skriva!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

8 svar på Nu blev jag glad igen!

 1. Jessica skriver:

  Tack Sonja! Nu blir jag riktigt tårögd här över det du säger om mig. Tack!

 2. Satu skriver:

  Tack Sonja! Jag funderade på saken länge och väl och fast du har nån gång skrivit att du får typ 200 besök dagligen så valde jag att ge awardet tillbaks till dig 🙂

 3. Melli skriver:

  Nämen oj! Hade ju missat detta helt! Tack så mycket! Ja och visst ”känner” vi ju varandra,har ju gjort det i flere år redan! 🙂

 4. Karin T skriver:

  Jag har också missat min utmärkelse 🙂 Tack Sonja, du är så gullig! Gillar så att läsa din blogg! Så tack än en gång 🙂 kram på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *