Romantiken flödar

Basse ”tvingar” mig att gå på bio imorgon. Han tycker att det är dumt av mig att bara gå här hemma och vänta på att det ska komma ett ögonblick (läs: barnvakt) så vi kan göra något tillsammans. Så han fiskade fram en biobiljett och sa ”nu far du”. Aaah, så romantiskt, eller hur? Dessutom hade han köpt en hel låda chokopussar till mig. Jag har bara gett ett par tre vinkar om att det är det enda som man önskar från Galna dagarna…

Så vad ska jag gå och se på? Kanske någon vill hänga med?

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Romantiken flödar

 1. Satu skriver:

  Aaaaah, jag sku ha ännu 2 biobiljetter kvar, 8 dagar att använda… *jaisk* gubben borde vara ledig = barnvakt, jag kan hänga med!!

  • sonja skriver:

   Härligt! Kollade in filmutbudet och tror det blir The King´s Speech, den har jag velat se sen den kom… 15.30 eller 18.15?

   • Satu skriver:

    Och jag hoppas stort att du har redan gått och inte sitter här och väntar på mig.. voj fy jag hatar såna dagar som denna! Jag hann inte på datorn på morgonen och då var det kört. Innan jag hann ens säga ordet ”bio” som är ett ganska kort ord, trodde jag, så hade hela dagen kommit så proppfull med allt möjligt. 15.30 sku ha varit pop, King´s Speech har jag inte ens sett ännu 🙁 Oj bläääh. Hoppas du gick ändå!!!

    • sonja skriver:

     Klart jag gick, men synd att du inte kunde komma! Spanade nog efter dig in i det sista och så även då filmen tog slut… Hoppas du också snart får gå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *