Mitt inrutade, men färgglada liv

Del 3 i Colorful days of our square life.

Jag vet inte hur idén slog mig, men plötsligt kom jag på att jag skulle äta sallad till lunch. Det här var för några veckor sedan, kanske en månad? Och det har jag fortsatt med, varje dag då Saga somnar rör jag ihop min sallad. Ett måste är den halva avocadon. Så varannan dag är en spänningens dag då jag skär igenom avocadon, ska den vara mogen eller omogen. Ibland är lyckan total då den är perfekt, ni vet, ljusgrön och lagom mjuk. Annat jag rör i är något mer matigt som idag, halloumi, det kan också vara höna från igår. Mättande och mycket, mycket gott.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Mitt inrutade, men färgglada liv

  1. Camilla skriver:

    Jag bjuder in mig på lunch till dig nästa vecka….Visst passar det ; ))

  2. Tina skriver:

    Så jätte läckert!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *