Dagens Saga

Dagens Saga besökte bland annat bibban i Munksnäs idag. Vi åt också vårens första glass ute.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 svar på Dagens Saga

 1. Maria skriver:

  Jag funderar hur Saga har kunnat tycka så mycket om böcker så länge redan. Jag menar, Ellen älskar böcker men hon älskar alltså att äta dem. Så alla böcker hon har är redan förstörda och nu är dom inlåsta i skåpet tills hon fattar att man inte ska äta dom. Har inte Saga ätit på böckerna? Jag har varit så avundsjuk i flera månader när du visar bilder på Saga och böcker och berättar hur hon tycker om böcker. Och hemma hos oss har vi bara en liten piraya som biter i allt och äter upp allt.

  • sonja skriver:

   Nog tuggar hon ibland, men det är nästan för att reta mig verkar det som, hon kommer och visar boken och sätter den i munnen och vill att jag ska reagera, sen skrattar hon. Och det här började för någon vecka sedan då vi hade besök av ett annat barn och det barnet tuggade och jag sa till. Konstiga filurer. Hon åt inte på böckerna då hon var mindre… Hon gillar verkligen böcker, flera gånger (säkert 20) per dag kommer hon till någon av oss med en bok. Hon har till och med ett visst mönster; i Arturs famn ska hon sitta på golvet mellan hans ben osv.

   Barn är olika helt enkelt, nog blir Ellen också intresserad av att läsa dem, vänta bara! Hon är så liten ännu, sidu! Sötaste! Ha en skön påsk.

 2. Karin T skriver:

  Min Saga äter alla böcker – hela tiden. Hon är en bokslukare i ordets bokstavliga mening. Så nu finns böckerna uppe på hyllan och vi läser dem tillsammans, för att förhindra att de blir cellulosa 🙂 men jag hoppas ännu på den dagen då hon skall tycka att det är roligare att lyssna på sagan än att mumsa på hörnen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *