Dagens saga

Nasse är en tokrolig liten björn med mössa och byxor. Författaren till Nasse-böckerna är Sven Nordqvist, även känd för sina Pettson och Findus böcker. Saga förstår inte riktigt ännu humorn i de här böckerna. Men kanske om något år?

Nasse hittar en stol i den ena boken och en skottkärra i den andra. Han har dock inte en blekblå aning om vad man ska göra med dem. Böckerna har fantasifulla illustrationer och finurlig story. Allt en bra barnbok behöver med andra ord.

Om du klickar på länken ovan kan du välja en sagobok du vill att ska bli nästa Dagens saga.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Dagens saga

  1. Erica skriver:

    För ett par veckor sen hade vi sagan ”Nasse hittar en stol” som teater på Vinkelboda. Det var Tina som hade rollen som Nasse och jag måste säga att hon var fenomenal!! Jag och Jessica delade på resten av rollerna. Jag fick mest beröm för rollen som grisen Speedway:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *