Jewels

Börjar bli rätt bra på det nu. Detta gör jag medan jag nattar Saga, men säg inget till henne, okej?

Jag blev beroende av Tetris en sommar. Såg en bokhylla och såg vilka bitar som skulle passa var i bokhyllan. Det var lite skrämmande, men jag blev botad.

 

Det blir ju inte bättre av att Artur uttalar detta spel: djevels…

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

11 svar på Jewels

 1. Mats skriver:

  Har hittat ett spel (mini-games el dyl) på Oliver Mario Party DS som är fruktansvärt beroende framkallande. Lite samma idé.

 2. Micaela skriver:

  Åh, själsfrände. Men, jag hänger på Tetris fortfarande. Det är förvirrande då man ser tetrisklossar då man sluter ögonen.

 3. A-L skriver:

  Jag känner så igen mig! Har också varit Tetris-hooked och det finns en liten risk för att Angry Birds ska bli en efterföljare…

  • sonja skriver:

   Jaaa, Angry Birds har lite samma tendens, svårare med en hand dock, måste ju klappa på lilla rumpan samtidigt, sidu.

 4. Susanna skriver:

  Här är en till som sett tetris-klossar när hon slutit ögonen… Beroendet fick fart då jag satt med brutet ben en vinter. Tvingade mig själv sen till en flera år lång paus innan jag installerade det på min dator igen. Rätt snart insåg jag dock att det inte fanns nån annan utväg än att avinstallera rubbet igen. Vågar inte spela tetris överhuvudtaget längre… 🙂

 5. Mats skriver:

  Tetris var ett stort bekymmer 1992 på kansliet på PsvK i Drakan. Vi spelade det ursprungliga ryska spelet (som var översatt till en dålig engelska). Rekordet var 8 timmar i stort sätt i ett kör. Drömde mardrömmar om Tetris i näranog ett år efter det. Men det är fornnordisk historia…. Fast det hände mera 1992 som snart får en forsättning. Sonja… Stay tuned på FB.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *