Min skönaste stund

Min skönaste stund infaller där kring tolv varje dag. Då sussar Saga i vagnen på balkongen. Är det soligt tar jag ut min kaffekopp, min bok och babymonitorn och bara njuter.

Boken jag läser har förekommit på bloggen tidigare. Började nämligen läsa den men kom inte igång. Detta har hänt tidigare då jag läst en trilogi av Hanne Vibeke Holst. Jag sträckläser de två första men sedan kommer jag inte in i den tredje. Eftersom jag ändå gillar författaren och de två första i serien gav jag denna bok en ny chans och är nu helt fast. Drottningoffret heter boken. Det här inte direkt en deckare, men nog spännande på sitt sätt. Det är mera en politisk triller. Den är spännande och nu då jag väl kommit in i den kan jag inte släppa den. I boken får man följa med såväl Charlotte Damgaards som Elizabeth Meyers politiska karriär. Boken utspelar sig i Danmark och vid sidan av det politiska får man också ta del av Meyers obotliga, nedrytande sjukdom.

Hm, så mycket vet jag nu, den blir bara bättre… Nu ut i det ljuvliga vädret.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Min skönaste stund

  1. Tina skriver:

    Ser nog ut som en kopp mjölk. 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *